2015. december 9., szerda

MESTER BEJGLI (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Hozzávalók:
30 dkg Mester kenyérliszt
10 dkg Mester süti liszt
10 dkg Mester mézes sütiliszt
1 cs porélesztő
2 db tojás
2,2 dl kókusztej - Alpro
csipet só
25 dkg növényi margarin

+ 1 db tojás a kenéshez
+ dió-édesítő-kókusztej kombó
+ mák - édesítő - kókusztej kombó

Elkészítés:
Az összes alapanyagot alaposan összedolgozzuk, majd hagyjuk egy órát kelni.
Majd 4 fele osztjuk, kinyújtjuk, megkenjük töltelékkel, feltekerjük.
Majd sütőpapíros tepsire tesszük a rudakat, letakarjuk és egy órát pihentetjük.
Majd tojássárgájával megkenjük, megszurkáljuk hústűvel, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.

Látjátok van diós-mákos.. Ezt egész egyszerűen úgy készítettem, hogy egyik oldalára diót, másik oldalára mákot tettem a tésztának.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése